Over ons

De Zaderij is niet zo maar een zadenwebshop. Wij zijn een coöperatief zaadbedrijf dat zaden verkoopt, die door haar leden zijn vermeerderd.

Wij proberen de beste rassen en een goede zaadkwaliteit te leveren. De zaden zijn getest op kiemkracht en soortechtheid. Wij telen niet zo maar goedkope zaden, maar zoeken specifiek op kwaliteit en bijzondere eigenschappen. Onze leden-producenten werken kleinschalig en krijgen een eerlijke vergoeding. 

Houdbaarheid: Op de verpakking staat de verpakkingsdatum (wat niet altijd het jaar van teelt is). Na aankoop kunt u de zaden het beste het zelfde seizoen nog gebruiken. Als u de (aangebroken) verpakking koel en droog bewaart, zijn de zaden nog een of enkele jaren kiemkrachtig. 

Wees zuinig met zaad: Zaai niet meer dan nodig. De zaden kiemen zeer goed, vaak meer dan 90%. De hoge prijs van professioneel zaad is zijn geld waard als u geen overbodige kiemplantjes hoeft weg te gooien.  

Als u niet tevreden bent over een levering, laat het ons weten. We zullen altijd naar een oplossing zoeken waar u tevreden over bent. Lukt dat niet dan krijgt u uw geld terug. 

Wij zijn Biologisch gecertificeerd bij Skal NL-BIO-01. 
 
Heeft u vragen of opmerkingen, mailt u ons dan via de klantenservice (link onderaan links op de pagina).